Covid-19 och Kulturhusets kommersiella verksamhet.

Föreningen Kulturhuset i Jönköping har sedan 80-talet både bedrivit egen verksamhet och möjliggjort för andra aktörer att utöva kultur på en fri plattform utan större begränsningar. Dessvärre ser världen väldigt annorlunda ut just nu under denna pandemi. Det skall självklart respekteras så vi en vacker dag kan kolla på teater, bio och dansa tillsammans igen.

Loppmarknaden:

Som det ser ut just nu kan Loppisen ej bedrivas.
När Loppisen drar igång igen kommer vi gå ut med det på hemsidan, Facebook och Instagram.

Har du frågor om varför Loppisen inte kan ha öppet men vanliga affärer har öppet så finns svaret på folkhälsomyndighetens hemsida.
Loppisen är ingen butik utan ett evenemang som vanligtvis anordnas regelbundet.

Uthyrning av lokal:

Ni som hyr lokal för öppet arrangemang eller privat tillställning behöver se till att ni följer de restriktioner som är aktuella vid den tidpunkt evenemanget bedrivs.
Följs inte de aktuella restriktionerna har Kulturhuset rätten att stänga ner evenemanget.

Det är ditt ansvar att se till att avboka lokalen om verksamheten ej kan bedrivas. Enbart du som arrangör vet hur ert evenemang är uppbyggt och hur era möjligheter för anpassning till restriktionerna ser ut.  Våra avbokningsregler gäller fortfarande, dvs avboka en månad innan evenemanget eller första tillfället i er bokningsserie för att undvika avbokningsavgift.

Alexandra Lann, Operativ Samordnare
opsam@kulturhusetjonkoping.se