Fullt ös i helgen!

I helgen är det Loppis igen!

Och till vår stora glädje börjar vi kunna använda Nyfiket, till viss del. Så i samband med Loppisen på lördag 9.00-13.00 kommer vi ha cafèt öppet. Det är faktiskt lite av en Premiär efter pandemi och långdragen renovering. Det ska bli så kul och mysigt! Du kommer väl?
Vi roddar som 17 just nu för att även få ihop det till söndagens Julmarknad på Tändsticksområdet. Går allt i lås är cafét öppet även då med en enklare servering.

Med detta sagt så är det hög tid att kolla över sitt medlemskap och återuppta, eller påbörja, sitt engagemang i Kulturhuset. Vi är ju 100% medlemsstyrt och all verksamhet initieras och genomförs av oss medlemmar. Nu finns det återigen möjlighet att tjäna Piggelin-poäng, Nyfiket-gruppen behöver förstärkning, flera Verkstäder har utrymme för fler aktörer och vi behöver lägga upp planer för hur vi genomför verksamheten till våren. Kontakta kontoret om du vill veta mer och få in en fot.

Kom på lör (och sön) vettja!

Och missa för all del inte Mission och Väckelses spelning på Lördag och på Söndag ryktas det att GoB bjuder på Tomtegröt.

Vi ses!