Planering inför Gemenskap i jul

Under kommande måndagarna kommer det att vara planeringsmöten till Gemenskap  i Nyfiket. Kom förbi om ni vill veta mer, eller på något sätt vara delaktiga kring Gemenskap i Jul, välkomna!

Måndagar 18.00, Nyfiket

Om Gemenskap i Jul

Gemenskap i Jul, ett julfirande öppet för alla, har anordnats av ideella krafter i Jönköping varje jul sedan 1968. Gemenskap i Jul handlar inte om välgörenhet, utan om ett annat sätt att fira julen. Istället för att vara en glädje som vi bara bara delar med våra närmaste, bakom stängda dörrar i våra hem, kan julfirandet vara ett tillfälle då vi vänder oss utåt, delar med oss, och skapar en gemenskap där alla är välkomna.

Gemenskap i Jul är det enda kostnadsfria julfirandet i Jönköping som har öppet under alla tre juldagarna. För att kunna genomföra Gemenskap i Jul är vi helt och hållet beroende av bidrag från privatpersoner, företag och organisationer.

Skänk gärna en slant i någon av våra bössor eller sätt in ditt bidrag på vårt bankgirokonto 687-36 16 eller kontakta oss på mail: gemenskapijul@kulturhusetjonkoping.se eller telefon (kommer snart).


Tack för ditt stöd!


Gemenskap i Jul har en egen facebook sida @gemenskapijul, följ den för fler uppdateringar!