Kulturhuset söker lokaltekniker, 50 %

Lokalteknikerns roll på Kulturhuset är att utföra underhåll, reparationer och understödjande funktioner gällande husets olika verksamheter, utrustning och lokaler.

Tjänsten ställer krav på tekniskt kunnande inom IT, kontorsutrustning, ljud- och ljus, elektronik samt grundläggande hantverkskunnande gällande snickeri, elarbeten, VVS med mera.

Eftersom Kulturhuset är fyllt med människor som sysslar med olika former av verksamhet och har olika former av behov när det kommer till underhåll av lokaler och teknisk utrustning krävs god samarbets- och prioriteringsförmåga.

Tjänsten innefattar bland annat:

  • Reparation och Underhåll av säkerhetsfunktioner (brand, inbrott, larm, lås)
  • Iordningställande av lokaler, inför och efter uthyrning.
  • Reparation och Underhåll av teknisk utrustning och maskiner (taggsystem, datorer, nätverk, maskiner, skrivare och övrig teknisk utrustning)
  • Reparation och Underhåll av lokaler (Funktion och tillgänglighet i lokaler så som räcken, halkskydd, hörslingor, eluttag, lampor, VVS mm)
  • Understöd till övriga anställda (i synnerhet Kulturhusets samordnare och lokalvårdare)

Kompetensbehov

Självgående – eftersom stor del av arbetet utförs ensamt behöver du kunna prioritera, planera och genomföra arbetet på egna hand.

Organisatorisk förmåga – du kommer arbeta systematiskt med uppföljning, samtidigt som du hanterar uppgifter och akuta problem som kommer upp under dagen.

God samarbetsförmåga – eftersom du i huvudsak kommer arbeta med att understödja och möjliggöra andras verksamhet i huset krävs god samarbetsförmåga.

IT-kunskaper – eftersom del av arbetet innebär att underhålla kopiatorer, skrivare, datorer och nätverk behöver du ha mer än grundläggande it-kunskaper. Du ska också veta hur du söker information för att lösa problem som uppstår.

Hantverkskunnande – eftersom ditt arbete kommer innefatta reparation av lokaler, utrustning och att arbeta för tillgänglighet i husets fysiska delar är det viktigt att du har ett intresse för repartion och underhåll.

Omfattande kunskap om Kulturhuset, föreningen och dess verksamhet – eftersom ditt arbete är en förutsättning för att verksamheten ska fungera behöver du vara väl insatt i vilka behov verksamheten har och vilka förutsättningar som krävs för att den ideella verksamheten ska fungera.

B-körkort – du kan behöva åka och hämta saker, köpa material eller slänga på sortergården, så körkort är en förutsättning.

Tillträde: 1 nov

Lön: enligt kollektivavtal

Skicka in din ansökan senast den 16 oktober till styrelsen@kulturhusetjonkoping.se eller lägg den i brevlådan utanför kontoret!

För frågor gällande tjänsten prata med Sebastian Dahlander eller Peter Olsson.